11 мая 2011 г.

Narva Energiajooks Нарвский энергетический забег 13 августа 2011 в центре города Нарва




Hea jooksusõber,
Meil on Sulle hea meel teatada, et 13. augustil avaneb Sul võimalus startida uuel jooksuüritusel – Narva Energiajooksul.
Tegemist on uue sündmusega Eesti kultuuri- ja spordiürituste kalendris, mille eesmärk on tuua Ida-Virumaa rohkem Eesti kultuurisündmuste pildile.

Narva Energiajooksul on võimalik joosta-käia 7 km rajal või võistelda 21,1 kilomeetri pikkusel poolmaratoni distantsil. Poolmaratoni arvestuses peetakse esmakordselt Narvas ka Eesti meistrivõistlused. Võistluskeskus, stardi- ja finišipaik asuvad Narva peaväljakul Peetri platsil. Narva Energiajooksu rada kulgeb Narva linna tänavatel möödudes ajaloolistest bastionidest, kindlusest, Aleksandri kirikust ja paljudest teistest põnevatest objektidest. Narva Energiajooksul on erakordne võimalus joosta Euroopa Liidu kõige idapoolsemal jooksurajal kauni Narva jõe kaldapealsel. Pisemad jooksusõbrad saavad osaleda lastejooksudel, mis toimuvad võistluskeskuse lähistel Lossiaias. Lastejooksudele registreerimine toimub kohapeal ja on kõigile lastele tasuta.

Päeva sportlikule osale järgneb kõigile huvilistele mõeldud põnev kultuuriprogramm, mis algab Anne Veski kontserdiga Peetri platsil ja kulmineerub Narva ajaloofestivali „Narva lahingu“ etendusega linnuse hoovis.

Esmakordselt toimuvale Narva Energiajooksule tasub ennast kirja panna, sest kõigile üritusel osalejatele on lisaks tasuta kontserdile ja „Narva lahingu“ etendusele arvukalt eksklusiivseid auhindu ning soodustusi paljudelt koostööpartneritelt. Viking Line kingib kõigile Narva Energiajooksu lõpetajatele tasuta laevakruiisi Helsingisse. Narva-Jõesuu Meresuu SPA paneb kõigile osalejatele välja Wellness-keskuse kinkekaardi ning arvukalt loosiauhindu. Lisaks palju häid pakkumisi ja kingitusi teistelt jooksu toetajatelt. Kaugemalt tulijatele tehakse Ida-Virumaa avastamine lihtsamaks ning põnevamaks muuseumide ja majutuse ning transpordi sooduspakkumiste abil, lisaks pakub Ida-Virumaa külluses tasuta vaatamisväärsusi.

Registreerimine Narva Energiajooksule toimub internetiaadressil www.jooks.ee.
Registreerimine 7-kilomeetrisele rajale ilma ajavõtuta maksab juunikuu lõpuni 4 eurot, sama distants ajavõtuga maksab 6 eurot ning poolmaratonil osalemine 12 eurot.

Sportlikku kevade jätku soovides,

Spordiürituste Korraldamise Klubi
Tel 654 8462
jooks@jooks.ee
www.jooks.ee
www.jooks.ee/narva